View Single Post
Old 05-08-2008, 08:25 AM   #88
ELEKTROIVO
Member

ELEKTROIVO's Avatar

Default Re: Samogradnja studijske ezoterije

puno sam dobroga čuo o Vama od Ivana Komlinovića i Luke Tralića....

nisam ba? radio puno klonova do sada.. radio sam GSSL sa Gyrafa. iskustva su mi lo?a sa tim kompresorom jer su neke stvari nedefinirane na njemu, a neke su dosta nespretno rije?ene u elektroničkom smislu u odnosu na originalnu shemu, tako da razmi?ljam razraditi svoj klon tog kompresora koji bi bio bli?i originalu. inače, ima problema sa nabavom shema za Lola audio..... imam neke module koje bi trebalo strpati u rack... pomoglo bi kad mi mogao doći do identifikacije pinova na EDGE konektoru..... ako nebi do toga do?ao, morao bi zaobići tracking regulator za napajanje.... a ?to se tiče audio spojeva to mi nije problem naći na PCB-u.... ali bi volio to odraditi sa postojećim konektorom, da mi cjeli uređaj izgleda pregledno i lako rastavljivo u slučaju nekog servisa u budućnosti....

inače se vi?e bavim servisom opreme. do sada sam rekapirao i servisirao dviej konzole MCI JH-500 (jedna je C serija, a jedna D serija), Gelf, Soundcraft TS-24..... A od ostale opreme sam servisirao i/ili rekapirao između ostalog EQ Slumberger, Ensoniq DP/4+, Ursa Space station, ........
ELEKTROIVO is offline   Reply With Quote