dechko, imash problem sa stavom.. ako si doshao da chujesh nashe mishljenje, onda slushaj, a nemoj da nas ubedjujesh suprotno.. taj nadobudan stav definitivno nama mishljenje nece promeniti.. evo, ja nisam rekao da je pesma krsh.. pesma je ok, i vrtece se kod mene (chim mi se vrati zena sa mora)

a da me podseca na sergeja, podseca me..
drugo, stringovi su ti onda sekcija iz hypersonica ili tako neshto.. jeftino zvuchi, ja bih to promenio i uradio malo komplikovaniji aranzman samih gudacha.. dakle rasturi sekciju na zasebne instrumente i napishi im shta koji svira.. da bi ti bila punija pesma..
shto se tiche kontrafaze na gitari, nisam slushao na monitorima nego kuci, tako da nishta nisam ni zapazio, a nisam ni obratio paznju, iskreno..
shto se teksta tiche, i gibonni mi je nekako bzvz.. kad neko na silu hoce da napishe dubok tekst, a ne ide mu.. kao i sergej itd.. djole je shto se toga tiche car, ali i on ume da promashi samo tako..
i nije poenta biti po svaku cenu dubok.. nije poenta biti ni p(l)itak.. poenta je osetiti muziku i pustiti da emocije same pishu.. a ovo ti kazem i kao tekstopisac..
svoje sam mishljenje rekao. i takodje ti ukazao na neke stvari koje bi mogao da odradish, a na tebi je da vidish da li cesh biti samokrunisani kralj univerzuma u svom mikrokosmosu ili cesh ipak poslushati shta ti drugi prichaju...
pozdrav, i nema razloga da se ljutish