Dobro, da pojasnim...
Na dobosu se malo pojavio visak prostora zbog kompresije u masteru koji je odradjen za par minuta, eto tek da se nabije neki pristojan RMS, ali to je signal iz OH, dakle soba je u pitanju, realno i meni smeta, sledi mu obuzdavanje...
Strings je sample, dakle nije neka tamo klavijatura, nikako ga ne bih nazvao sintom, a sviraju unis one osmine na pocetku svakog takta u refrenu, zajedno sa klavirom, kasnije tek drze legtato, ok, kako nije bilo para za 12 i vise ljudi, ubacili smo semplovane, na njima naravno ima nekog njihovog prostora koji je takodje izasao neplanirano zbog gore pomenutog pokusaja masteringa, ali ipak to je daleko od synth-a...
Tekst, hmmm... Stvar ukusa, moze bolje, moze gore, ipak Gibonni i Djoka nemaju klonove, svi smo mi jedinke za sebe, ali da je nas jezik zatrovan narodnjackim frazama, jeste, pa i sve dobro ponekad zazvuci jeftino, pokusaj da je otpevas na Italijanskom, sve ce ti se samo kas'ti...
Vlado, ili Sergej, a mozda i OK Band, pa i Amadeus... Na ovo nemam dovoljno dobar komentar, nisam ocekivao da bilo ko ozbiljan ovo poveze sa bilo cim u ovoj zemlji, jer realno ne vidim sa cime bi bilo slicno! Da se ubedjujemo, nema smisla, generalno svi mi cujemo drugacije, pa ako se nekom cini kao VG, ili SC, njegova stvar, problem, kako god...
Realno, svetlosnu godinu je i od jednog, pa i od drugog, kako neko rece, razlika mejdu njima je samo 5%, ako ne i manje...
Ocekivao sam malo vise tehnickih detalja, a ne neozbiljne komentare da li podseca na VG, ili SC... Niko da primeti kriminalno stanje faze u startu kad udje gitara strum...
DaBear nesto se HeatMan uvredio u tvoje ime tamo na startu kad sam ti odgovorio

, ali koliko se secam ti nahvali novi Madonin album, pa realno mi je jasno zasto te ovo ne radi, ali VG, daaaaaj...

Ono na sta mozda lici je Anna Tatangelo, ali tek po koja pesma...
Hvala svima na vremenu, pozdrav!