Quote:
Originally Posted by Oggy
Da se ne bi previse udaljili od sustine i to "ko sta bi, a ko sta ne bi uradio", procitajte jos jednom onaj nesretni "diplomski", koji formom, kvalitetom i pismenoscu ne bi zadovoljio ni kriterijum za "maturski" u trogodisnjoj skoli, pa mi recite da je to OK i zavrsavamo diskusiju.
|
Pa da, ovde zaista retko ko čita sve ?to je napisano pre nego ?to stisne dugme REPLY. Ipak, mislio sam da si pročitao moj post pre nego ?to si reagovao na njega. Dabome da sam pročitao taj diplomski. Nisam ga tumačio kao tekst koji bi trebalo da razmatra komisija na filolo?kom fakultetu, nego sam obraćao pa?nju na njegov osnovni sadr?aj, tj. postupak snimanja zvuka rok benda u digitalnim uslovima.
Pismenost nije naročito va?na u pop muzici. Ka?e?: "da se ne bi previ?e udaljili...." Verovatno si mislio "da se ne bismo...", ili "da se ne biste...", ovako se tvoja rečenica odnosi na neka treća lica. Ali to nije va?no, ja sam razumeo ?ta si hteo da ka?e?. Razumeo sam i ?ta je M. Đ. hteo da ka?e. To je dovoljan nivo pismenosti za pop muzičara/producenta/in?enjera. Ajde-de.
Pozdrav,
Vasa