Thread: Bm 5?
View Single Post
Old 03-08-2008, 09:23 AM   #27
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Default Re: Bm 5?

Evo da ne bi kucao ponovo pejstovacu ovo sto sam odgovorio u privatnoj poruci ....pozz svima

Re: monitori?

Evo bio sam dava zadnja dana kod dva lika sa foruma i...

slusao sam danas A7 a juce mackie hr624

Sta da kazem taj BM5 stvarno ga je milina slusati ali kazu da na njemu sve zvuci lepo te da stoga nije bas zgodan...

Medjutim adami i mackie su dosta brutalni i ostri zvucnici

Na adamu su visoki daleko bolji nego na mackie, dok se na mackie srednji lepse cuju zapravo prijatnije...

nekako mozda kao da adam ima mali bump negde na srednjim, ali adam je dosta prirodniji zvucnik od mackie....nekao ima licnost....dok je mackie malo bezlican....

slusao sam pesmu od pink floyd ...welcome to the machine.....koja ima brutalno puno sinteva i srednjih tonova ...tu se na adamu cuje brutalno....dok je na mackie malo prijatnije...

i jedni i drugi su idealni za rock , s tim sto je adam prirodniji......i na adamu se recimo etno bolje cuje ...tambure , kavali i tako to

inace i jedne i druge kutije su dosta ostre tvrde neki kazu da je to prednost jer kazu da je to zato sto su dosta realni...
ipak zna malo da zamori usi, ili je to mozda zato sato ja nisam navikao na njih....

medjutim sto se visokih tice adami su klasa za sve druge

basevi su dobri na oba cak mozda malo na adamima bolji iako su malo manji...medjutim adame sam slusao u gluvoj sobi....a mackie u polugluvoj....

i tako ja cu verovatno adame

eto

pozz

p.s.

Danas ili sutra idem kod RM-a da cujem jos par kutija pa cu preneti utiske!
korenjak is offline   Reply With Quote