Thread: Bm 5?
View Single Post
Old 29-07-2008, 09:01 PM   #37
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Default Re: Bm 5?

Hvala Retro men , hitmen, lesho, rino , max off i ostali

poslusacu gde god budem mogo

doso bi i do tebe RM ......
slusao sam adame kod lese izvucali su mi super, s naglaskom da su mi to drugi monitori koje sam u zivotu cuo...i s'jos jednim naglaskom da nisam adame kod leshe slusao bas dugo..

uzgred verovatno spadam u ljude sa foruma koji su culi najmanje monitora ...

slusao sam samo A7 kod leshe, bm5 kod asima, S3A kod andreja (ali o njima i ne razmisljam)......kod zokija alto i to je to...
slusao sam jos i NS10 ali ih se ni ne secam....

Svideli su mi se adami A7 ....jer su prvi koje sam cuo od bilo kojih monitora, svideo mi se bm5.....jakoo

Kad sam bio kod Leshe odusevilo me to sto adami imaju izuzetno lepo definisane visoke.......sto ja kazem cujes pevaca kako mljacka.....i kako skripe prsti po zicama....

to mi se isto svidelo i kod bm5......
dakle cujes neke instrumente za koje nisi ni znao da postoje....

eto ja sam jako neiskusan po pitanju slusanja monitora.......i ne verujem da bi bez malo prakse uspeo da cujem neke velike razlike....prosto ja kad cujem nesto sto nije hi fi ..ja se odma odusevim...jer u tom slucaju mi sve super zvuci u odnosu na ono na cemu ja slusam...
zato i pitam ovde jer sumnjam da cu moci da ista zakljucim slusajuci osim da neki sviraju bolje a neki gore....verovatno bi na njima slusao vec smixane stvari sto mi ne jkazuje mnogo o tome koliko je monitor referentan....
itd
najvise stoji ona prica da ssvi imaju prednosti i mane i da se treba nauciti prema njima...
korenjak is offline   Reply With Quote