View Single Post
Old 20-07-2008, 02:07 AM   #7
Synclavier
Moderator

Synclavier's Avatar

Default Re: Operaciju Trijumf

Malo zakasnelo, ali da i ja nesto kazem... Potpuno se slazem sa slowstarom (i svima koji se sa njim slazu - Lacky, Tiki, Master...) i tu nema sta preterano da se doda (u kratkim crtama).
Inace, imao sam priliku da radim nesti slicno ("Idol" - BKTV, takmicari iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i "pola" Bosne) sto - solo piano, sto - bend podrska i zaista, u glavnom su vazile Slobine i Tikijeve "definicije". Ipak, ruku na srce, bilo je i nekoliko zaista dobrih i talentovanih likova. Pogadjate, vecina njih je brzo otpala (nisu dobili dovoljno SMS glasova, a i strucni ziri ih nije nesto posebno gotivio), a prolazili su oni sa "najboljom logistikom", sto me je posle nekog vremena vec i nerviralo.
Elem, ovih dana su me "cimali" ljudi iz "Emotion-a" da napravim bend za podrsku takmicarima, ali zahtevi su takvi da su prakticno neostvarivi - traze se top muzicari (i sve sto ide uz to) koji bi od septembra pa do nove godine svakodnevno bili zauzeti probama/snimanjima, pritom sa "klauzulom o ekskluzivi" za novac koji ne bi prihvatili ni bolje zaposleni "splavarski muzikanti", eventualno neko ko je potpuno besposlen ili mu je jako bitno da bude vidjen na TV-u . Posto se sve vreme prica o "ozbiljnoj produkciji" i "visokim standardima" , ocekivao bi se i honorar na istom nivou (tu je "Idol" bio vise nego OK), kao i mogucnost da svako u bendu, u slucaju potrebe (citaj: svi dobri su uglavnom prilicno zaposleni), ima svoju zamenu. U tom slucaju (uz jos neke druge uslove) nista nam drugo ne preostaje nego da pomognemo onim koji to zasluzuju (kao npr. devojka koju je pominjao master29), makar u svom domenu.
Btw, iskreno se nadam da ce pobednik (ako ne bude netalentovani mediokritet sa "jakom logistikom") zaista imati i nekakvu korist od toga, da se sve ne zavrsi sa nekom polovicnom varijantom kao na "Idolu".
Izvinite na opsirnosti...