Thread: Zvuk u kolima
View Single Post
Old 17-07-2008, 09:37 AM   #7
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: Zvuk u kolima

Ove dve slike nemaju veze sa pitanjem ali je ovaj cd radio opasno

Name:  Kenwood 1.jpg
Views: 987
Size:  36.1 KBName:  Kenwood 2.jpg
Views: 1057
Size:  25.5 KB

a ova sledeca ima veze... zvucnici su trosistemski Canton sa pasivnim skretnicama a snagu je davalo cetvorokanalno Blaupunkt pojacalo na kojeg je jos bio vezan i Pioneer-ov aktivni subwoofer...

Name:  125-2558_IMG.jpg
Views: 2478
Size:  45.4 KB

Napred su bili neki Pioneer zvucnici koji su crkli pa naknadno duplo namotani tako da su bili dosta jaki... sve zajedno je odvaljivalo kako svira, nije se moglo sedeti u kolima ako se malo vise pojaca...
... ova varijanta sa daskom nazad i zvucnicima na njoj je super jer ti ne zauzima prostor u gepeku (malo ti samo smanjuje raspolozivu visinu gepeka sto nije strasno) a i pojacalo je zakaceno za sediste pa ni ono ne smeta... u stvari, ne znam sta vozis, ako nemas peta vrata (ili treca) onda ne mozes ovako ali eto... kao ideja...
... zvucnike (woofer) mozes da nakacis i na zadnje sediste tako da bije u ledja onog ko sedi pozadi (a vrlo je zanimljiva situacija kada neko sedne a ti pojacas ).
Pioneer zvucnici vrlo lepo sviraju (barem meni), ima ih svuda i nisu preterano skupi, ali moras da pazis na snagu zvucnika jer cim maalo preteras (jace pojacalo od zvucnika) pocinju da prde i katastrofalno izoblicuju zvuk, pa treba naci zvucnike adekvatne snazi pojacala.

Pozz