View Single Post
Old 15-07-2008, 12:27 PM   #3
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: MINISTRY na Exitu

U pravu si za bubanj na Ministry-u, ubi se covek al slabo izaslo... S obzirom da je zvuk na main stejdzu "lutrija", moze se reci da su dosta dobro zvucali... Mada, gledao sam bas juche dvd Ministry iz '96 (Sphintour), gde je svirao Ray Washam, uh, 2 klase vishi bubnjar od ovoga. Ali Pistolsi Zvuk toliko tih da se culo kad neko prdne iza tebe, gitara pretiha, a ovaj jadnik Steve Jones se ubi svirajuci, i dobro je on to odsvirao al dzaba, bubnjar je glavni smarach tu bio, vidi se da ne moze da izgura svirku, a Dzoni Roten zapevao po "narodnjacki" par puta...
Marky Ramone prijatno iznenadio, bio sam skepticham malo al kad sam chuo kako sviraju Chovek je trazio Ludvigov bubanj striktno, i jedva su mu nasli (drugar radio binsku opremu za taj stejdz), i bogme mi je jasno zasto je toliko insistirao. Ne secam se kada sam chuo bolji zvuk bubnja uzivo, svaka chast. Svirali su stvari od Ramonsa, i odlicno odsvirali, a bila je i obrada "What a wonderful world"... Sve u svemu, poslednje veche je "izvuklo" Exit od potpune katastrofe sto se tiche imena koja su nastupala, da ne spominjem Dance arenu koja je ove godine toliko jadna da mi se povraca. Kruder & Drfmeister, ciju muzika stvarno volim, su takva 2 matora smaracha... Pustali sa cd-a i to vec smiksane pesme, nisam video da su 5 pesama "smiksali", i ta njihova bezizrazajna lica, HOROR

Last edited by silicon science; 15-07-2008 at 12:35 PM.
silicon science is offline   Reply With Quote