Thread: Budva 2008????
View Single Post
Old 04-07-2008, 09:17 AM   #7
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: Budva 2008????

Quote:
Originally Posted by Aleksandar Filipovic View Post
Simptomaticno je i ono sto je Sloba rekao,a to je da su mu uz partiture trazili i audio snimke.Dosli smo do istog zakljucka,a to je da su u orkestru neki "tanki" sa notama pa moraju da "skidaju" svoje deonice.
Nemam bas vremena da sve elaboriram, ali ovo zaista zvuci kao izjava iz 16. veka. Naravno, bez namere da vredjam, nego mi je malo cudno sto se ovo poteze kao pitanje.
Pa normalno da treba snimak. Jer dist gitara moze da zvuci na 7.000.000 nacina, gomila manirskih stvari moderne produkcije se ne moze notirati na klasican nacin i normalno je da ljudi to preslusaju. Narocito jer autori nisu imali uvid u rad sa orkestrom, pa je na primer doslo do katastrofalne situacije (navodim licni primer) da u gitarskoj pesmi nema gitara. I da komplet zvuci kao slager, umesto da grune. A sve se to desilo jer do ljudi koji su realizovali to nije stigao gotov snimak koji sam poslao. Onog momenta kad sam dao snimak, polako je sve pocelo da dolazi na svoje mesto osim pratecih koji su bili tragicni prvo vece i malo manje tragicni drugo.
Bend je zaista bio dobar, ali lose iskoristen.

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote