View Single Post
Old 03-07-2008, 03:05 PM   #45
malena
Junior Member

Default Re: Ja bio u gostima...

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
Mislim da je u vise tema do sad apsolutno sve receno o ovoj kao i o ostalim skolama za audio u okruzenju. Te ako si zaista mlada i nisi lenja, procitaj ih jos jedanput, detaljno. Ako imas visak godina i novca, slobodno ih preskoci.

joooj, arthure, pa o tome se i radi...kada bih odluke o tome sta cu i kako cu u svom zivotu donosila na osnovu postova na forumu, bez ikakvog angazovanja svoje glave, pogotovo o tako bitnim pitanjima, ne bih bila sama sebi bas previse simpaticna...

kao sto rekoh, bila sam tamo, videla, popricala sa ljudima, a evo sada vodim i neku svoju malu forumsku istragu o tome kakvo znanje i kvalitet nose sa sobom ljudi koji su bili takve "budale" pa tu skolu upisali, ucili i zavrsili...joooj, sto bih nesto volela da sam na njihovom mestu, bas bih, eto nemoj da se ljutis na mene..

a kazi mi athure, jel si ti nekada bio u toj skoli? jesi im video studio, jesi video u kakvim uslovima imaju priliku da rade? ili svoja saznanja o svetu oko sebe stices iskljucivo preko raznih foruma i linkova?

bas sam razmisljala o svemu, pa cak i o misljenju koje o skoli imaju njeni studenti na ovom forumu, koji zaista imaju sva prava da iznose svoje stavove na tu temu. i znas sta mi je zakljucak: svako ima svoju pricu! nekom je danas bas vruce, i pamtice ovaj dan kao uzasan, a meni je tako neka ladovina i mnogo mi lepo...razumes?

kapiram ja da sve to sigurno moze bolje, ali sigurna sam da postoje ljudi koji su zadovoljni cinjenicom da su u toj skoli. eto mozda bas ta dva momka koji su u posao usli na velika vrata, sto im se verovatno nikad ne bi desilo bas na taj nacin da nisu napravili taj korak...

ja sedim u stanu na sestom spratu, druzim se sa ljudima iz kraja i ne znam bas nikoga ko bi mi pomogao da na bilo koji nacin napravim prvi korak u ovom poslu, kojim sam odlucila da se bavim...zavrsila sam srednju skolu, i bas mi se studira, i bas mi se druzi sa ljudima koje interesuju iste ove stvari...a i bas bih nesto volela da se igram na ICON-u...

ode ovo u uffff topic, a nisam to htela...samo te molim da shvatis da svet oko sebe gledam svojim ocima. pa gde me to odvede...jer, svako ima svoj put...
malena is offline   Reply With Quote