View Single Post
Old 02-07-2008, 06:47 PM   #21
ivan.marinkovic
Junior Member

Default Re: Ja bio u gostima...

Quote:
Originally Posted by malena View Post
zapravo, iz nekih razloga me to toliko interesuje da sam se zbog toga i prijavila na ovaj forum koji iz prikrajka posmatram vec nekoliko meseci.
Zanimljivo. Mozda bi bilo jos zanimljivije kad bismo culi razloge.

U svakom slucaju, dobrodosla na forum! (ovo ce ti sigurno uskoro reci jos nekoliko finih ljudi odavde )

Quote:
Originally Posted by malena View Post
naime, mene interesuje ko radi u tom studiju sa svim tim divnim bendovima i ljudima, na toj tako lepoj i novoj opremi i u tom tako lepom i novom prostoru? da li su u pitanju neki novi ljudi? cula sam nesto o tome iz trece ruke, ali mislim da je najbolje da to pitam Vas...
Izvinjavam se sto nisam ranije odgovorio, ali nisam imao dovoljno slobodnog vremena...

U audio studiju, na poslovima snimanja i montaze zvuka, rade Boris Mladenovic (shef audio sektora Digimedije), Goran Crevar i Janko Maras.

Boris Mladenovic je nekima sigurno poznat kao Boris iz Jarbola, ili kao (uslovno receno) polovina Dvojca bez kormilara, ili kao novi basista Velikog prezira, ili kao "covek koji radi zvuk Darkvudima i Disciplini", ili vec nekako. Po vokaciji diplomirani slikar, ne zna se sta tacno radi za miksetom, ali izgleda da mu ide dobro i, najvaznije, da mu prija. Nije posebno mlad, ali nije ni blizu neke osujecujuce starosti.

Goran Crevar je svrsheni studentucenik, na ovom forumu nedavno ispolivanog, VETSHa (koji po mom jakoskromnom misljenju i nije tako losa skola). Radno iskustvo sticao na poslovima u oblasti domace folk produkcije, sada pokusava da se oporavi uz drugaciji melos. Metalac u dushi. Lep.

Janko Marash je apsolvent gorepomenute ustanove, bivsi reprezentativac drzave u daunhil bajkingu (i danas se moze videti kako po gradu vozi svog belog zmaja, sve vrteci prednjim tochkom biklicice u vazduhu kao da je neka fora), glavna studijska opsesija raspomamljenim tinejdzerkama u ulozi pozadinskih vokala. Visok i snazhan, otporan.

Ako te interesuju i kratke biografije (uslovno receno) netehnichkih lica - reci.
ivan.marinkovic is offline   Reply With Quote