hm....evo ja upravo gledam na pinku (ponedeljak na utorak, oko 1h) i zvuk (s obzirom da se sve svira!!!) uop?te nije lo?...ili je to ne?to naknadno obrađeno ne znam...ali ako se ovo sve sviralo, onda svaka čast...i ba? me zanima odakle su ovi ljudi koji sviraju, jer nikoga ne prepoznajem (čudi me da nije kuzma za bubnjem, a sedlar za gitarom)...dobro, ajde, ne moram ni ja svakoga da znam, ali siguran sam da u CG nema toliko ljudi koji znaju note, hehe
ali ?ok kad sam vidio OLIVERA MLAKARA???? Pa ljudi moji, nisam mog'o da vjerujem....mislio sam da je neka stara emisija, da nije moguće...jo? priča o "divnim crnogorskim planinama, danima tijekom kojih....." pa to je fantastično....opet bratstvo-jedinstvo...nemoj da me neko ozbiljno shvati, ja sam ba? ozaren u pozitivnom smislu....sad mi ?ao ?to nisam kući da odem malo
mada, mama mi je odavno rekla da je čula da će ove godine biti dir.festivala Đelo Jusić, i da će tra?iti da to sve bude ozbiljnije (čitaj skuplje) a s obzirom da svi znamo kako dolje ide s nekretninama i ostalim, ni to nije problem izgleda...sad me ba? zanima o čemu se tu sve radi...jo? da vidim terezu i to je to
opa....evo izađe i jedna mlada (mislim, dekolte, malo joj se trese glas, vidim da je moje gore list) ma ludilo, idem da kupim kartu za madonu....da mi je neko ovo pričao
dobro da nismo prodali kuću u ćekliće....ne pitajte đe je to...probićemo mi i put do tamo, ne brinite, kako je krenulo....