Hahaha, kralju, kako si me odusevio ovim postom...

Bas pre neki dan ni ja ljudima nisam bio jasan, kad sam rekao da mi nije zao vise hiljada dinara, bez obzira sto sam vise puta zbog toga ostao bez dinara...
Znam, mnogi ce od ovakvog stava da prave predstavu i krenuti sa odvratnim pitanjima "sta vi imate iza sebe kad tako govorite". Ja nemam, nema ni dobar deo sa tim stavom, ali znam primer coveka koji ima mnogo vise od vas koji bi postavili to pitanje. Saban Bajramovic me je odusevio postupkom odlaska iz vojske zarad devojke, bez obzira na to sto je na kraju poslat na goli otok. To je cist primer okretanju ljubavi i nekom izrazu gadjenja prema nauci o ubijanju ljudi (sorry, ali ja tako gledam na vojsku). Isto tako, ne vidim da je muziku koristio zarad plivanja u novcu. Znam, da nisu ovakve okolnosti bilo bi puno onih koji bi rekli "pa, znaci sta je on postigao? Toliko uradio, a koliko unovcio?", ali eto, sad se vidi cija bi to najpre greska i sramota trebala biti...
@Master29
Mirko, sve je to velika istina. I ja nesto razbijam glavu sta dalje, posto sam pukao na kocki. Ispada da trebas biti tvrdoglav kao ovan i gurati dalje sa sopstvenom filozofijom. Isto tako moras da znas i kako da guras, jer kad pogledam mnogi koji su tako radili, na kraju nisu uspeli da budu ispunjeni. A s druge strane da stanes, zbog cega? Hehe, opet pricamo o necemu na sta verovatno niko od nas ne moze da da odgovor...