View Single Post
Old 25-06-2008, 11:49 PM   #19
bassystem
Stara Rumski Elita 2003.

bassystem's Avatar

Default Re: Veceras POLICE na Uscu

@alavux

1. jel moguće da to jo? uvjek dr?i? za mene?? onda to moramo po hitno

2. ma koga briga za tehniku i mazanje: to su pjesme, svirka, textovi, rifovi,....pa i da su sinoć (ne daj bo?e) bili na aparatima, prisustvovali smo jednom stvarno velikom i originalnom performansu....jednostavno, nema vi?e takvih bendova. Ja sam dosta gledao njihove stare koncerte i jednostavno, fenomenalno mi je ?to sam do?ivio da ih vidim u?ivo, ma makar bili matori i vidno manje energični nego nekada...ali opet, to je bio savr?en koncert, svaka stvar, pokret, kre?endo, dekr..., slika, solo.....sve na svom mjestu...a da ne pričam o Stingu, koji je super svirao, skakao, pu?tao semplove, PJEVAO???? Ma mislim, ludilo....pjesme koje su preradili i prearan?irali...atmosvera neviđena, par tabla loopova, par sint semplova....ni?ta natrpano sve s mjerom....pa onda one slike djece, koje idu od tu?nih do veselih?? pa onda one animacije sa crvenim simbolima sa "ghost on the machine"...ma da nije ni?ta nego čuti i vidjeti u?ivo sve te andy-jeve rifove, stewartove prelaze, snarove i HH? Dobro, ja sam njih ba? puno volio i slu?ao kao klinac (mislim, prva TDK SA-90 CrO2 koju sam imao, bila je snimljena sa Dont stand, When world.....) tako da sam ja ipak malo subjektivan...ali ipak

ja sam sinoć bio odlijepio....jo? sam se vidio na njihovoj video pozadini eh da mi je to bilo snimit za avatar
bassystem is offline