Thread: Mimi na HN
View Single Post
Old 22-06-2008, 06:41 PM   #2
master29
Banned

Default Re: Mimi na HN

Quote:
Originally Posted by Ilija Ilic View Post
Ja jesam da sto vise njih snima danas pa i ljudi vb, ali daj boze da pocnu i glumci, voditelji... neka bude sto veci haos, to odgovara uvek dobrim pesmama i izvodjacima

P.S. Svi znamo kad je nesto dobro a kad je cirkus...

Uzivajte hipnotisana gomila je uvek u vecem broju
Ilija verovatno nisi svatio poentu ovog posla,hmmm nista lose u ovoj prici ne mislim.Evo bicu kratak,taj haos nicim izazvanim decenijama vlada u muzici(nasem estradnom nebu)Samo sto djubretari ne pevaju(ne vredjam niciji posao)Znaci ko god ima malo vise para zeli biti pevac,pevacica.To je strahovito lose po ovo drustvo.Danas je sve dozvoljeno ako imas para,ne postoje recezenti ni u jednoj diskografskoj kuci,muzicki urednici nemaju nikakvo obrazovanje,samo pare i pare.Tako da i Suncane Skale nisu izuzetak ima tu puno ljudi koji se tale od neke mlade ovcice zeljne publikacije.Sa druge strane nagrade su uglavnom rezervisane za ljude koji imaju neki uticaj na politicku ili diskografsku situaciju.Tu su razne mudonje koje guraju svoje pulencice na vrlo losh nacin.Koliko je samo pravi pevaca odustalo od ovakvih sranja(MNOGO)bar ih ja poznajem mnogo.Na zalost ko i u svakom poslu i u ovom nasem prolaze muzicki degenerici sa sprah felerima,ljudi koji cim otvore usta vec su u falsu.Tako da ne bi trebalo da ih ima vise nego sto ih ima,a boga mi ima ih ni sam ne mozes da zamislis.Evo prvi ja sam radio sa mnogo degenerika kroz 20 godina bitisanja na estradi,radio sam i sa vrhunskim interpretatorima ali sa degeneeeeeericima mnogo vise.Zasto?Zato sto od dobrih ne mogu da placam studio i da zivim.Steta neko ce reci da sam se prodao,JESAM nazalost ko i mnogi drugi.Ko nebi voleo da radi 10tak vrhunskih projekata godisnje i da od njih zivi do JAJA???Svi bi voleli,ovako smo prinudjeni da radimo po 30tak programa ako ne i vise godisnje da bi mogli da zivimo kako treba.Pozz josh jednom i sorry na ovako dugom postu.Pozz
master29 is offline   Reply With Quote