View Single Post
Old 18-06-2008, 07:00 PM   #4
Max
Pro Member

Default Re: Pilotirani delay???

Quote:
Originally Posted by bojanmil View Post
I ja na isti način tumačim termin "pilot", ali se u Vladovom slučaju definitivno radi o nečemu drugom, jer je govorio o finalnim verzijama pesama kakve slu?amo na disku. Znači, "pilotirani delay" i Bermudski Trougao za mene i dalje ostaju velike misterije, osim ako se Dejo Vučković dobrovoljno ne javi i razjasni mi bar ovu prvu misteriju. Naravno, informacije o tom "pilotiranom delay-u" su mi potrebne zato ?to sam veliki po?tovaoc Vladove muzike. Formula Coca-Cole je sme?na u odnosu na formulu produkcije vokala u studiu "Barba"! Ljudi, ili ka?ite ?ta je to "pilotirani delay" ili ćete opet u novinama pročitati da su panduri spasili ?ivot nekome ko je hteo da skoči sa Brankovog mosta!

Pilotirani delay je u stvari formula Vladinog glasa ..... njegov glas inace zvuci potpuno drugacije ... ali kad dodas taj delay , onda je to to !!!

Zato ti niko i ne otkriva ovu tajnu ...... jedini je provalio Zeljko Vasic , pa zato tako slicno zvuci ..... probao sam i ja jednom , ali sam se uplasio koliko mi glas lici na Vladov !!!!

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote