Thread: ko je kriv?
View Single Post
Old 17-06-2008, 07:26 PM   #37
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Default Re: ko je kriv?

Treba konacno napraviti razliku izmedju termina "posreciti" i "imati sta da kazes".
Dva navedena primera (iako licno ne preferiram BC zbog blagog osecaja mucnine koji mi izazivaju) nisu nikako ljudi kojima se "posrecilo", vec su to ljudi koji su ipak posebni. Svako na svoj nacin. Kad cujes, ne mozes da pogresis ko je u pitanju. Tu se ne radi o sreci, vec o radu i talentu. Neko je spomenuo Eda, evo ga tu sa nama Shot ("Elemental"). Da li se i njima "posrecilo"? Ne bih rekao. Uveren sam da su sve to itekako zasluzili.
Svako od njih je poseban i razlicit od "ostalih", ima sta da kaze i to radi na dobar, muzikalan nacin.
Na zalost, 99% ostatka su netalentovani dziberi koji gledaju filmove i MTV, pa misle da ako kazu da su iz getoa, da su "face", ili ako plasiraju neku krajnje sumnjivu, leksicko-lingvisticku bljuvotinu (gde je parametar "extra" izjednacen sa "sto nepismenije i deformisanije").
Naravno, postoji u tom jednom famoznom procentu i koji promil "vrednih, a jos uvek neotkrivenih", ali za njih nije frka, posto, ako stvarno jesu vredni, kad-tad dodju do afirmacije.
Potpisujem, dakle, da se ne radi o "puno", o "procentima", cak ni o "procentu", vec o "PROMILIMA" iz ponude oko nas.
Da ne bude zabune, mislim da je situacija sa "bendovima" jos tragicnija, na zalost. Tek tu ne bih mogao da napravim "top 5".

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote