Thread: ko je kriv?
View Single Post
Old 16-06-2008, 03:22 PM   #21
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: ko je kriv?

Ja sam jos tamo pomislio da ste se vi "uvredili" zato sto je to receno, ali to uopste nije bilo namenjeno vama.

Vi ste "zanatlije" i pravicete sve bez obzira na umetnicku tezinu toga, kao sto fudbaler profesionalac mora da igra 100& bez obzira da li mu se svidja zamisao trenera, i ja to potpuno razumem. Medjutim ako neko ucestvuje u necemu i onda zato sto je u tome ucestvovao pravi od gacica, tangi, gole guze i bmw-a umetnost ... e jbg

Ja cak mislim da i ti koji te pesme stvaraju, znaju da je to tesko sranje ali da se mase loze na to pa kao udri mile.

Kod nas je Pink mainstream, na zapadu cini mi se nije nista bolje. Da ima kvalitetne produkcije, svakako da ima, ali da su pesme po svom sadzaju nesto kvalitetne i za pamcenje, nesto i nisu ...

Ja bih prvi voleo da upalim MTV i da ne moram da ga gasim po ceo dan, samo kvalitetnu muziku da slusam ... ali nije tako. Mozda ja jednostavno nemam ukusa ... samo ne razumem zasto ta mainstream muzika prolazi jedino kod tinejdzera, kako kod nas tako i na zapadu.

Meni je to kao Holivud ... Krene film sve prsti, lomi, ne znas sta se desava ... prodje sve to i ti kazes boze dragi koja glupost
SumAnuT is offline   Reply With Quote