Thread: ko je kriv?
View Single Post
Old 15-06-2008, 08:04 PM   #19
silicon science
Pro Member

silicon science's Avatar

Default Re: ko je kriv?

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Tu je DaBear potpuno u pravu, generalno ovo je uradjeno profi, u skladu sa srpskom Rap produkcijom.
Ono sto jeste jeste, meni je smece, kao sto mi je smece i 80% svetske Rap scene iz elementarnog razloga. Rap je nastao kao buntovnicka muzika Njuorskih cetvrti, i ja cu radije da odslusam Beogradski Sindikat (koji zvuci kao bulja) ali zato nosi neku poruku.
Nego ove "jebace" bilo nase bilo crne koji sricu o kolima, guzovima i sifonima.
Ono sto (opet) covek rece ovo je dovoljno dobro nasminkano "sladak" deckic (Gay frendly) izgleda. Znaci spot ide na Pinku sigurno, Sistavci ce da vrte po kolima i kaficima, jednom recju radjeno je za estradu. Pa i 80% danasnjih camuga je estradnog tipa (valda svi gledamo MTV). Nebih sada da cepidlacim kako su nasi tanji, kradu te kick im nije nesto itd. Ralno nije Rap nastao u Srbiji. Ovo je generalno napravljeno za Barby Pink populaciju.
A i generalno ima kod nas jos koliko zelis gorih pokusaja svega i svacega.
Elem, dali je higijenski ulozak u plavoj ili zelenoj ambalazi nemenja stvar, bitno je da radi ono sto treba.
Da je art, nije. A ima jos koliko zelis stvari u nasim zivotima koje nisu art.
Da i ono u cemu je HeatMan u pravu. Bilo ko ko iole slusa Rap muziku ispljuvace ov na sva usta. Alo ovo i nije pravljeno za Rapere.
Neverovatno ali slazem se sa tobom potpuno
silicon science is offline   Reply With Quote