Quote:
Originally Posted by HeatMan
taj fazon.. mislim jbt, poenta skota.. spota.. khm.. koja je? ne kapiram shta se deshava u mozgovima ljudi koji rade ovakve baljezgarije..
aj da krenemo od matrice:
pokushaj komercijalnog repa, sa kradenim delovima. poslushaj will smith i marry j - "tell me why?" i onda poslushaj onaj deo di je "prelaz" il shta je vec.. ista stvar.
i cela matrica mi previshe vuche na neku meni vec poznatu "komerc" pesmu (mozda chak i nije hip hop) al ne mogu da se setim ko je izvodjach.
ajmo dalje - repovanje:
vrach, pa ti bi bar brate trebalo da imash sluha za rep i da osetish koliko je ovo jadno.. ovaj lik ne bi prepoznao rep ni da je pas. TACHKA.
prosto, ne zvuchi isto, zvuchi jadno..
i da, pretpostavljam da underground ni slushao nisi (a i ne morash) ali ako ga poredish sa domacom hip hop "scenom", opet greshish.. i tih par ljudi, zvuche MNOGO bolje od njega, i imaju MNOGO bolje tekstove.. ovo je skrnd. ne znam kako to da opishem.. shund skrnd.. wateva..
btw, tiki, ne izleci se sa eksplozijama..  ja sam ozbiljan bio u prvom postu.
poz
|
pazi Heatmane...."matrica lici na nesto"...a koja danas ne lici ? a? To nije jak argument...
Sto se tice naseg rep-a...cuo sam jedno 20-tak raznih pokusaja....JEDINI koji po meni stvarno imaju taj sound i POSEBNO nacin repovanja, fazon.. su neki momci, zovu se BAD COPY, pesma ZOOR (zurka..) . Refren nije bas najjaci, ali jbga, nemoze sve !!
http://www.youtube.com/watch?v=W2p-_XrB5MQ
sve ostalo zvuci isto (nacin repovanja) a i produkcije se ne razlikuju toliko. Da ih ne gledas. po glasu nebi mogao da poznas koji je koji !! garantovano !!
Svi se prze da rade hip hop, (jer ne treba da se peva - pa daj da psujemo i da se deremo ito je to!)
e pa nije...ne kazem ni za ovog baju da je dobar, ali njega ce bar da vrte na moru po kaficima i splavovima..jer matrica ima smisla. ok?