View Single Post
Old 12-06-2008, 08:01 PM   #141
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Sumanut, ne vredi da se raspravljas kada si u manjini... svi ce biti u pravu iako nikada nisu bili na Drincicevim predavanjima i ako nisu uopste upuceni u koncept predavanja i pojedinacne casove Vazno je da svi samouki znaju sve o svemu... a ponajvise da se sprdaju na racun profesora vadeci reci iz konteksta i trazeci greske i hvatajuci se njih ko pijani plota...
mislim da sam jednom rekao nesto slicno, a Laki je pre par postova ponovio cemu skola sluzi...
ko je pametan vets ce mu dobro doci, jer je to prilika da dodje do odlicne strane literature, da se susretne sa nekolicinom izuzetnih predavaca i da vidi, pipne, namesti opremu i da nesto snimi sa istom...
Istina je da je losa politika tamo na vets, tj. mizerno znanje za velike pare, ali ko voli nek izvoli
ne branim ja nikoga tamo jer nemam razloga, pogotovo sto sam za ove pare ocekivao mnooogo vise... jedan moj dobar drugar mi rekao sta da ocekujem na vets, i bio je u potpunosti u pravu... a ja bio budala pa hteo vise
dakle, ko zeli dostupnost dobre svetske literature, nesto solidne opreme, malo vezbi iz snimanja zvuka, neko poznanstvo (strucno) , za neku lovu, onda je to pravo mesto za njega...
mislim da se sem mozda po malo nizem kriterijumu, AVT ne razlikuje od ostalih skola ili fakulteta, a budalastina ima svuda... a za znanje, jbg... najbolje zna taj ko je bilo sta drugo zavrsio...

eto cisto da opet nekom stanem na zulj...

pouz!