View Single Post
Old 12-06-2008, 02:35 PM   #135
SumAnuT
Pro Member

SumAnuT's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Nikakva dalja analiza recenice nije potrebna, i uopste nije stvar u pravopisnim ili gramatickim greskama, vec u logici i razumevanju. Ti si namerno, ili slucajno, ili iz neznanja u odgovoru koji si pokusao da citiras, propustio da kazes da ta izoblicenja moraju da budu veoma mala, a to menja smisao recenice. Zasto si to uradio mene ne interesuje, ja sam samo rekao da tvoj pokusaj citata nije tacan, ispravio citat i sve je dobilo smisao. Robustnost, zastita od vetra i ne znam sta bi dalje, takodje igraju ulogu kada je, kao sto je ocigledno, rec o zivim nastupima.

Ne znam gde si video da branim skolu, posto sam u nekoliko navrata rekao da je kriterijum na smeru veoma nizak, ja sam ovde stao u odbranu zdrave logike, a ne skole.

Sad bas gledam, izgleda su se predavaci dosta promenili ... Drincic drzi pola smera, stanimirovicka predaje digitalizaciju Meni je snimanje zvuka predavao jedan celavi krupni lik koji je dosta toga snimio (radio je sejtana valjda), i bilo je zanimljivo, drincic je dobar za akustiku, ali nije mi predavao nista sto ima veze sa snimanjem, audiotehniku mi je predavao lik sa ETF-a, digitalizaciju neki Sinisa, pricalo se da je on bas strucnjak u toj oblasti, sada to koliko vidim predaje stanimirovicka ... Dosta, bas dosta je osiromasen smer po pitanju kadra ...
SumAnuT is offline