Thread: iphone 3G
View Single Post
Old 11-06-2008, 02:17 PM   #2
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Default Re: iphone 3G

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Ne, nego cu ga dobiti, donece mi ga krajem jula moja kuma iz L.A.
i pored svakojakog "anti elitistickog" pljuvanja po svemu sto je izaslo iz APPLE INC,
morate priznati da je veoma lep, i da mu je ekran najbolji koji sam video na mobilnom, kao i da muzika sa njega (kao i sa iPODa) zvuci bolje nego na BILO KOM drugom mp3 plejeru, pogotovo sto cu ja slusati samo WAVE, a ne komprimovane fajlove kao mp3 ili AAC. na 16-ak GIGA koliko ima iPHONE, komotno staje vise od 15 mojih omiljenih CDova BEZ KOMPRESIJE, kao i ostale informacije koje su mi eventualno potrebne.Inace, kome nije jasno sta su APPLE proizvodi, savetujem sledece:
Neka uzme BILO KOJI portabl mp3 plejer, i jako dobre slusalice za isti, kao na primer Sennheiser PX 100, i "ubaci" neki mp3 na njega, a pod istim uslovima i na BILO KOJI mp3 plejer iz iPOD serije, pa neka uporedi na istim slusalicama - bice veoma iznenadjen koliko je APPLE bolji...
P.S. koristio sam par dana jedan iPHONE (postojeci model) koji je OVDE u Beogradu dekodiran, i mogu reci da iako "nelegalan" radi veoma dobro, cak i ima bolji prijem i zvuk od moje verne NOKIE 6300 (ajd' dobro, 3X je skuplji, znam, znam...)
radi super nema sta. Treba samo biti oprezan sa softverima, ja sam svoj vec jednom flesnuo (srecom lako je, ima super softver za to). I ja sam svoj dobio, jer da sam ga kupio, a da se desio ovakav price drop za kratko vreme, bacio bih bombu na Apple
Bitch is offline   Reply With Quote