Koliko znam, pobednik prvog ciklusa emisije 3k-dur se itekako pokazao i dokazao pevajuci.
http://ru.youtube.com/watch?v=apI8QXorwrI Album koji je trebao da usledi kao nagrada i koji je trebao da bude snimljen,NIKADA nije snimljen, jer je decko odbio da peva "nasto komercijalnije" i hteo da peva ono po cemu su ga i zapazili i ukazali mu poverenje i na osnovu cega je na kraju krajeva i pobedio.Sta bi mi koji znamo da isti covek poseduje izuzetan kvalitet i profesionalnost trebali da radimo?Da bojkotujemo sve televizije i radio stanice dok ne pocnu da ga pustaju?Da bojkotujemo ekipu iz velikog brata(i njihove devojke) za koje nemamo pojma kako i zasto su se tamo uopste pojavili i zasto se stalno vrte SVUDA a ocigledno je da pobedniku iz 3k dura nisu ni do kolena?Da nije slucajno njihovo vacarenje u WC-u dokaz njihovog izuzetnog muzickog zalaganja?.....da se ne lazemo ovde,znam barem pedeset pojedinaca i bendova koji vrede i rade ali nemaju da PLATE sve ono sto nije muzika, pa samim tim nemaju ni medisku podrsku,pa samim tim, ne moze ni da ih cuje siri krug ljudi.Njihova muzika nije tra-la-la za na prvo slusanje, i par pojavljivanja u raznim marginalnim emisijama su nedovoljna za bilo sta sto bi ih sire afirmisalo.Neka lepo oni ostali,koji su odlucili da budu "zvezde" i imaju sredstava da tako i zive nastave po svom,niko im to u ovoj zemlji koja ima mnogo vece probleme od opste kulture ne brani ali.....da li ce uspeti sve da nas ubede u svoj talenat,znanje,umesnost,profesionalizam....bili bi ipak pusti snovi.Ukusi jesu raznovrsni i to neki u svetu umetnosti veoma vesto koriste(naravno za svoj gros) ali ispricati notama nekome zaista uverljivu pricu je iskustvo koje se ne kupuje parama,silikonima,vezama,poznanstvima.....kada to shvate ove nase zvezdice mozda i potraju duze od svog budjeta za usiljeno emitovanje.Posto ne bih da se raspravljam sa bilo kim ko je tome vican,ovim postom bih i zavrsio na ovoj temi.Pozdrav