Quote:
Originally Posted by Oggy
Iskren da budem, nisam bas mislio na vas dvojicu. Mozda pomalo, posto ti jesi "mladji", a master29, jeste "stariji" (a na mastera sam malo mislio i pod onim "cast izuzetcima", posto je jedan od retkih koji je nesto rekao povodom svega konkretno...), ako pogledamo uopsteno, ali se nije post odnosio na vas.
Nemam ja problem ni da budem konkretniji, ali sam ovako napisao samo zato sto nisam raspravu hteo da svedem na "licni" nivo, posto to i nije tema, a nema ni smisla, a i nisam hteo da ispadne da prozivam bilo koga, jer mi to i nije namera.
E sad...Nisam mogao da ti kazem "Nemoj da se prepoznas", ali pretpostavljam da i to spada u tu mladalacku ishitrenost
Samo opusteno 
|
Quote:
Originally Posted by master29
|
imam otprilike godina koliko je i mirko u muzici, i kapiram da je post bio upucen meni i ss-u.. ne kapiram samo, zashto.. ono, iskljuchicu se iz teme ako smetam.. tj, nisam ni hteo da se ukljuchujem dok niste dotakli temu koja mi je veoma bliska..
@dexyco: tachno si shvatio na shta sam mislio.. znam da se radi na tome (kao shto reche max) ali mora kampanja biti malo agresivnija.. eto to je moje mishljenje..