View Single Post
Old 05-06-2008, 08:33 AM   #82
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Default Re: strahote na "banji 2008"

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
... ali ono sto sam planirao je rad na radio emisiji. Ideja je da se ljudi ponovo na neki opet drugi nacin vezu za radio (umesto tv-a) i stvoriti neku emisiju koju ce slusati svi oni koji cene kvalitetnu muziku (kojih svakako ima dosta), jer samih stanica koje imaju tako nesto je jako malo. (u odnosu na one druge) Sam novac koji bih ja zaradio tu, nije bitan koliko bi mi znacila cinjenica da tako nesto uspe, naravno i zato sto sam ja to radio, ali pre svega bi mi znacila cinjenica da postoje ljudi koji i dalje cene neke druge vrednosti. Eto, to nije neka velika stvar, ali se moze zvati nekom malom borbom protiv neuskusa...
... od toga leba nema... mislim sjajna ideja, ali da bi je ostvario moras prvo sebe uzdici na nekom drugom polju tj. moras se baviti necim drugim, zaraditi lepu kintu (ili da se udas dobro ), a onda iz patriotizma i ljubavi prema muzici ostvariti tu ideju. Pogledaj samo koji radio dobro zaradjuje pa vidi ko je vlasnik i sve ce ti biti jasno...
... a i onda, pitanje da li ces biti shvacen... jer ono sto je za tebe kvalitetno za nekog drugog je krs... kvalitet je relativan pojam... evo recimo sedim ja preksinoc sa zenom i ona ustane i pusti Nedeljka Gedzu.. ovaaj Baju... i sad, mene taj covek stvarno zabavlja jer kad mu cujem glas ja pocnem da se smejem... al' ne lezi vraze... ako bi ukinuo njegov glas iz nekih (naglasavam - nekih) pesama, dobio bi odlicnu poprok/dance jbm li ga pesmu... s druge strane covek ne falsira (glas i nacin pevanja ne komentarisem)... i sta sad da radimo? da li je to nekvalitetno? ili samo los izbor kompozitora kome ce da proda pesmu ...

Muzika generalno i nije kriva u vecini slucajeva. Mnogo veci krivac je tekst, jer danas svako moze da nalupa svasta i da to pusti u promet. Jezik je zloupotrebljen do bola, psovke, nedolicno ponasanje i velicanje sebe, droge, kurvica, para... su usle u bon ton...