View Single Post
Old 04-06-2008, 10:01 PM   #7
coolic
Junior Member

Default Re: virtuoz na akustocnoj gitari

uf...aj ovako...ni zrno bilo kakave ljutnje nema, ali je osnovni problem ipak nesporazum...

Post, odnosno nick ne pripada Rashi, sviracu, vec meni, koji sam sa njim radio kompozicije, aranzmane i celu produkciju...tako da nije covek sam sebe nazvao virtuozom, vec sam to ucinio ja..i potpuno stojim iza toga. Svakako da to jeste imalo odredjenu nameru da privuce paznju (nije li osnovni problem svakog ko se bavi muzikom u ovo vreme preplavljenosti svim mogucim tipovime izuzetno kvalitetne muzike upravo kako da privuce paznju) ali ta paznja nije privucena nici laznim, vec malo predimenzioniranim stanjem onog sto jeste. Da li je Rasha vrhunski gitarista, nema smisla raspravljati, kao npr da li je Nemanja Vidic vrhunski fudbaler...tako da oko toga..virtuoz.... zaista je nedovoljno jasno napisano da nije potpisnik taj isti gitarista...i tu je greska moja...

CD kako neko reche, nije pravljen kao promocija "sta sve covek moze sa gitarom", pokusali smo tek na pojedinim mestima to da pokazemo..

Sve u svemu, iskreno, ocekivao sam malo drugaciji odziv...odprilike kao u prvom dobijenom odgovoru, gde je covek vrlo jasno dao primedbu da se salsa malo gubi u ritmu, i zaista hvala na tome....to je konkretna primedba, koji apsolutno mozemo da uvazimo, da o njoj razmislimo..i sad mogu reci da je covek u pravu..i mislim d je to svrha postojanja rumskog...
Ni slucajno nije bila ideja da se bilo ko bilo cime hvali, vec da sto veci broj ljudi muziku poslusa, i da neko svoje objektivno vidjenje iste... Primdbe ili sugestije tipa.." ja bih gitaru panovao ovako..ovu bih povukao ovamo i stavio ovakav i ovakav reverb"...su ono sto sam ocekivao i sto smo smatrali za korisno.....i sto bi neki sledeci rad mozda podiglo na visi nivo sto je i nama osnovni cilj...

Svakako nam i dalje znaci svako misljenje, posebno ako je iskreno, ma kakvo ono bilo..ovo bez ikakvog uvijanja i pakovanja

Velik pozdrav...i nije takticka igra, zaista HVALA na odvojenom vremenu za slusanje...
coolic is offline   Reply With Quote