Quote:
Originally Posted by silicon science
SUVISHE MNOGO LJUDI I NELJUDI BAVI MUZIKOM  Bez uvrede, suvise i mnogo ne idu zajedno, ili suvise ili mnogo (PLEONAZAM)
A drugo, bolje da se ljudi bave muzikom nego da landaraju po ulici, kradu, drogiraju se iliti sta vec... A to "laktanje" se moze nazvati "snalaznjivost", meni je stvarno zao ako vam je neko oduzeo neki posao, ali covek ne sme biti halav, lose je to. Razmislite malo o tome sto ste rekli.
S' postovanjem
Silison Science
|
U pravu si, izvinjavam se za stilsko-gramaticku nepravilnost, ali radi se o normalnom, kako kazu "kolokvijalnom" valjda pisanju, mozda sam potsvesno samo hteo da temu naglasim...
Sto se "halavosti" tice, ako nesto ne moze da mi se "prisije", to je upravo ta "halavost" - naprotiv, dugi niz godina sam posmatrao kako drugi, evidentno nesposobniji, (izvini na izrazu) rade posao za koji znam da ga sigurno bolje radim od njih, cak se i nisam nikada bunio ni protestvovao, naprotiv, u izvesnim slucajevima sam i pomagao da taj posao urade, posto su mi se bez stida i srama javljali i molili (trazili) pomoc...
Mnoge su rupe u mom muzickom "talentu" ako moze tako da se nazove.Ne umem da radim one prave "narodnjake", ne lezi mi punk, ska, speed metal, hip-hop, i jos dosta "stilova" ali zato slobodno mogu da kazem i tvrdim, da dobro radim "USA" style balade, (mislim na arr i produkciju) leze mi "velicajne" i himnicne stvari, dobro znam da orkestriram za simfo i revijske orkestre, umem da napravim pristojne najave, dzinglove i spice, baratam solidno instrumentalnom muzikom, ambijentom, ITD, ITD, pa opet, svedok sam kako definitivno drasticno losiji na tom polju rade, cak su uzeli i svojevrsni "monopol" na takve poslove zahvaljujuci svojim skolskim vezama, prijateljstvu, prodornosti, ulizivanju, vecerama, tenisu, kontra uslugama, pa cak i ucenama. Ovo napominjem ne zato sto sam besan, uvredjen ili ljut, vec samo pomalo rezigniran i depresivan, cemu je naravno, doprinela i ova "patriotska" politicka situacija. Molim te, nemoj da ovo shvatas kao neko pravdanje, ja i dalje stojim iza onoga sto sam postovao.
Pozdrav, sve najbolje!!!