Quote:
Originally Posted by HeatMan
procentualno, najveci broj "drogosha" jeste iz umetnichkih krugova.. da li su muzichari ili slikari il shta god, uvek ima nekih droga tu umeshanih.. vecinom zato shto se osecaju neshvaceno i zato shto misle da su "kul" takvi.. ja mogu da posvedochim, da je kroz moj studio proshlo toliko narkotika da vi ne bi bili svesni.. i to od repera, preko rokera, do brejkera narodnjaka pa chak i rnb pevacha/pevachica..
evo sad mi dolazi novi klijent, za kog znam da je skoro uvek naduvan, i ochekujem bar josh 10 grama da upishem u svesku.. nedao mi bog da mi upadne murija dok su oni tu..
poz
|
O chemu ti prichas?? A sta bi sa politicharima? Profesorima na fakultetima? Kasirkama u dragstoru? APOTEKARIMA

To o chemu ti prichas je bilo bre 30 godina, kada se znalo ko se drogira, neki su nosili dugu kosu i slusali Janis Joplin i o tome si mogao samo da slusas od starijeg komsije

Danas je situacija drugachija mnogo. Ne postoje ciljne grupe za koje se moze reci da su po uticajem narkotika. Verujem da ne bi prepoznao narkomana na ulici ni da prstom upere u njega, zato sto to vise nije stereotipna pojava, i ne misle oni da su kul ako se drogiraju, to misle samo tinejdzeri u koje ti spadas (nista uvredljivo ne mislim, sta vise, to je naj lepse doba zivota), i to je sve zato sto je droga dostupnija i jeftinija vise nego ikada iz razloga sto je murija konacno uspela da pruzme taj posao (na nasu nesrecu). I za kraj, Marihuana ili gandza nije droga