Quote:
Originally Posted by silicon science
|
procentualno, najveci broj "drogosha" jeste iz umetnichkih krugova.. da li su muzichari ili slikari il shta god, uvek ima nekih droga tu umeshanih.. vecinom zato shto se osecaju neshvaceno i zato shto misle da su "kul" takvi.. ja mogu da posvedochim, da je kroz moj studio proshlo toliko narkotika da vi ne bi bili svesni.. i to od repera, preko rokera, do brejkera narodnjaka pa chak i rnb pevacha/pevachica..
evo sad mi dolazi novi klijent, za kog znam da je skoro uvek naduvan, i ochekujem bar josh 10 grama da upishem u svesku.. nedao mi bog da mi upadne murija dok su oni tu..
naravno, narkomanija u studiju je strogo zabranjena, ali to im ne smeta da to unose i da se gudriraju pre ili posle snimanja.. iskreno, protiv toga nemam nishta.. ali nemoj prichati ovakve stvari.. lik koji se puca sranjima, pucace se sa ili bez muzike i to je to..
btw, svaki ozbiljniji studio za vezbe i snimanja moze da posvedochi.
shto se suvishe mnogo tiche, mislim da je sloba to namerno rekao na taj nachin. i potpuno je u kompletu veoma i mnogo upravu.
Quote:
Originally Posted by master29
Kvu,ne ide to tako lako,evo jednog primera:Bog ti da talenat i samo treba da ga prikazes i unovcis.A ljudi misle"Koji ce nam kurac borba EJ PA MI SMO EKSTREMNI MUZICARI e tu je problem.A onim nesrecnicima da golemu borbu jer znaju da su ne talentovani i da jedino kroz laktanje mogu nesto da naprave,oni ne biraju sredstva da svoj ne talenat iskoriste laktanjem.I tako to godinama ide.Talentovani zive od toga sto misle da su najbolji,a ovi drugi rade na tome da budu uspesni i da iskoriste lenjost talentovanih.Moj je savet glave gore i samo velikim odricanjem i radom vas talenat ce izaci na videlo.Zivot nije majka da vam iznese rucak na sto,nego od vas trazi da ga sami napravite.Pozz
|
cuti nemoj pravish konkurenciju sebi i drugima..
zahebavam se, naravno.. shto vishe dobre muzike ja srecniji..
poz
btw, ne opterecujem se festivalima.. osim jednog nadolazeceg..
Quote:
Originally Posted by LACKY
ima i banja kurnjaca(nesecam se sta ona bese leci).
|
mogu samo da predpostavim..
poz