Re: strahote na "banji 2008"
Odmah da ti kazem, ZA SVE SI U PRAVU, ali je situacija znatno gora nego sto si je opisao. Za prvu dvojicu znam, cak i licno ih poznajem, ne znam ko ti je ovaj "neprimetni". Pricu dakle nisi bajkovito, nego istinito ispricao, i razumem tvoje "nenavodjenje" pravih imena, jasno mi je da nije nikakva "bojazan" u pitanju, nego samo malo kulture, za razliku od novina kao sto ih imamo...
Samo sam malo nastavio "elaboraciju" svog ranijeg stava, baziranog na uopstenoj situaciji, da kada se suvise NETALENTOVANIH i narocito LOSIH ljudi bavi muzikom, oni zaista talentovani, posveceni i dobri, ne mogu da zive od muzike, jer zbog sveopste otimacine i guranja netalentovanih, nema dovoljno materijalnih sredstava da se posteno i iskreno od muzike zivi. ne zalim se nikome, ali sam sam izgubio dosta posla, za koji znam da bih ga dobro, veoma dobro obavio, od strane potpuno netalentovanih "laktasa" ulizica i slicnih, a neki od njih - paradoksalno su i profesori, pa jos i svoju "umetnost" predaju mladima, ali dosta sam smarao - dakle slazem se sa tobom...