View Single Post
Old 01-06-2008, 09:57 PM   #9
master29
Banned

Default Re: strahote na "banji 2008"

Quote:
Originally Posted by Aleksandar Filipovic View Post
Nisi poludeo nego je ovo tragicna slika nesih festivala.Ustvari poludeli smo svi mi koji gledamo ovu tragikomediju.Kao da se sva muzicka netalentovanost i neznanje skupila u ova poslednja 3 dana u Vrnjackoj Banji.Tolika gomila amaterskog pevanja,invalidnih pesmica i smesnih aranzmana odavno nije vidjena na jednom mestu.Ni na prste jedne ruke ne mogu da se nabroje pesme da su iole zanatski korektno uradjene.Svake godine budem demantovan da je ono sto sam video prosle godine na nekom festivalu najgore.Ocigledno uvek moze jos gore.Nek' nam je bog u pomoci,ko zna sta cemo gledati i slusati iduce godine.Sto se selekcione komisije tice,predsednik iste je gospodin harmonikas Misa Mijatovic kojem,uz svo moje uvazavanje,mislim da tu nije mesto.Sto se nagrada tice-valjda su svi lobiji zadovoljeni. "Dilema" Grand Festival ili Vrnjacka Banja bar kod mene uopste ne postoji,jer zaista ne znam koje sranje vise smrdi,ono obicno ili ono "nasminkano".

Uf,usrao sam se da sam POLUDEO.Tek mi danas nije dobro,kad sam video pobednike.Joj sto je jadan ovaj PGP i ovi njegovi pujuncici mislim muzicki urednici.Toliko su jadni da nisu ni svesni,licno cu im reci pa dokle vise na svakom usranom festivalu da uzimaju nagrade.Uzas festival ali mnogo manji uzas od ovih divokoza od nesrecno nepismenih urednika.Svaka cast Misi kao coveku koji je iza sebe ostavio dosta toga i ovog puta njega izuzimam iz ove price.Pgp Jadnici,vi kojima je posao sredjivao Zoran Lilic dok ste mu ladilu muda po Svetom Stefanu i vi ostali koji kao porodicno nasledje vucete da neki pevac mora da snimi vasu pesmu da ne bi ispusio na tv-u mnogo ste bre jadniiiiiiiiiiiii.Prepoznace se sigurno.Sorry na off-u
master29 is offline