Quote:
Originally Posted by master29
Ljudi jel sam ja poludeo il je ovo totalna kataklizma,toliko ne talentovanih interpretatora na jednom mestu.Cujete li vi ovu papazjaniju od festivala.
Sramota za Srbiju,sramota za V.Banju.Pa ko je bio u selekcionoj komisiji.Nikada u zivotu nesto losije nisam gledao.
|
Nisi poludeo nego je ovo tragicna slika nesih festivala.Ustvari poludeli smo svi mi koji gledamo ovu tragikomediju.Kao da se sva muzicka netalentovanost i neznanje skupila u ova poslednja 3 dana u Vrnjackoj Banji.Tolika gomila amaterskog pevanja,invalidnih pesmica i smesnih aranzmana odavno nije vidjena na jednom mestu.Ni na prste jedne ruke ne mogu da se nabroje pesme da su iole zanatski korektno uradjene.Svake godine budem demantovan da je ono sto sam video prosle godine na nekom festivalu najgore.Ocigledno uvek moze jos gore.Nek' nam je bog u pomoci,ko zna sta cemo gledati i slusati iduce godine.Sto se selekcione komisije tice,predsednik iste je gospodin harmonikas Misa Mijatovic kojem,uz svo moje uvazavanje,mislim da tu nije mesto.Sto se nagrada tice-valjda su svi lobiji zadovoljeni.

"Dilema" Grand Festival ili Vrnjacka Banja bar kod mene uopste ne postoji,jer zaista ne znam koje sranje vise smrdi,ono obicno ili ono "nasminkano".