View Single Post
Old 01-06-2008, 04:25 AM   #18
master29
Banned

Default Re: strahote na "banji 2008"

Ulazimo u off,vidi koliko ima festivala narodne muzike kako god je nazoves? JEDAN A pop muzike ili neznam vise ni kako da je nazovem,10 Pa koji je to odnos.I sta su ti nasi mladi narastaji pokazali NISTA.Evo veceras se lepo videlo koliko znaju KATASTROFA.Tako na svakom Pop festivalu,samo se brukaju,ko sarena telad blenu lice na konduktere u losem vozu.Koliko televizija ima i sta opet bode oci SAMO JEDNA EMISIJA Pa ima pun ku..c pop i rock emisija.Narodnjaci su zabranjeni.Ko je tu kriv?Dali ste kroz zivot naucili da sve sto je pljuvano i branjeno vise je voljeno.Ja bi pustio narodnjake da se zgade narodu,ovako jebi ga.Ma neskoluje decu Grand,prebaciti vasoj deci kanal edukujte ih.Decu skoluju roditelji.I trece kad pricas o grandovim zvezdama,ja ih licno sve znam radim sa njima,vidis skoro su svi kupili stanove voze dobra kola imaju para toliko o njihovom eksploatisanju.Bili bi po Leskovcima i ostalim gradovima i pevali bi za 5e da nema Granda,tu je profesionalizam na zavidnom nivou,onaj koji rokeri za zivota nece imati.Jos jedno nesto slicno Grandu je bilo i u Tri ka duru pa Idol i gde su ta deca,obecavano im je svasta kule i gradovi.Pojela ih tama,nebranim Grand ali ovo su tuzne cinjenice.Zao mi je zbog toga ali ko je tu kriv,nikako nije Sasa Popovic nego ljudi koji vode pop i rock scenu kao i sami interpretatori,Sorry na dugom postu.Pozz
master29 is offline