View Single Post
Old 01-06-2008, 04:11 AM   #17
milance
Member

milance's Avatar

Default Re: strahote na "banji 2008"

Ljudi,Sramota je u tome sto je Grandov "festival" ustvari samo expanded version regularne grand emisije u kojoj se kao nesto takmice u tv studiju sa skoro istom scenografijom kao i svake subote i sto pevaju uzivo!! E sad,kazem sramota zasto?? Zato sto,ako "Zabavnjaci" imaju neki nacin da pariraju toj govnariji i od muzike i od festivala,onda je to definitivno jednim ili sa vise kvalitetnih festivala POP i Rock muzike u toku godine,zar ne?! Imao sam prilike da budem ucesnik na par takvih na ovaj ili onaj nacin i nemam nikakve reci hvale za iste,jer to su ustvari "Festivali Lobija" i nista drugo!!! Dao sam primer Granda zasto?? Zato sto,evidentno je to da ta izdavacka kuca,festival,Tv Show...sta god,pod istim imenom,ustvari nam danas "obrazuje" omladinu i devojcice i decake koji tek izgradjuju sebe kroz shvatanja i muziku!! Ako je iko odavde imao skoro priliku da ode u neku osnovnu skolu ili mozda ima dete koje pohadja istu,Vrlo dobro zna onda o cemu pricam!! Na odmorima ili na casovima se razmenjuju melodije gore pomenutih HITOVA a 70% tih klinaca se poistovecuje sa raznoraznim "intelektualnim" tekstovima,koje da sad ne krecem da citiram,mnogi vec,hteli-ne hteli,vrlo dobro znaju!!!! Poenta price,da skratim: Neznam ko je to u ovoj zemlji ili koji je nacin da se tome stane na put,ali...malo je vec,blago receno Alarmantno!!! Pop festivali polako,jedan po jedan propadaju i gase se a mladi ljudi koji zele muzicki da se izraze,moraju da idu na Grandove audicije,jer ce tamo dobiti adekvatnu priliku da dobiju konkretan nacin da postanu "zvezde" i naprave karijere...dok ih cika Sale ne "iscedi" ko limun i baci u zaborav kad dodju neki novi i sveziji u Stanc-fabrici!!! A za to vreme,mi svi mozemo da sedimo i gledamo to,cekamo da uskoro uspostavimo saradnju sa nekom Ciki,Miki,Ceca,Meca,Peca,Indi,Mindi,Rindi...da im "crtamo" fraze po Melodinima,jer smo to do jaja (nazalost) usavrsili i da se pokrijemo ushima ILI DA PREDUZMEMO NESTO!!!!!!????? Sta??? Nemam pojma...znam samo da RTS ili ti Nacionalna Televizija ima 10 puta bolje i uslove i pokrivenost od bilo koje televizije u zemlji,samo treba neki "Mudash" da skupi i petlju i sredstva i da na pravi nacin da sansu mladim i talentovanim ljudima u ovoj maloj Srbiji,jer jadna deca trenutno imaju da biraju samo izmedju "urbanijeg" ili klasicnog Narodnjaka...jer je to jedino u ponudi !!!!!
milance is offline