Evo izabrao sam neke spravice koje su u?le u u?i krug

...Trebam va?e savjete....I?ao bi do milju eura najvi?e...u glavi imam onu spiku :"kolko para, tolko muzike"...u tu kategoriju ulaze SPL gain station1, SPL Chanel one, TL Audio Ivory 5051...e sad uzimajući u obzir da je gainstation1 samo preamp bez eq i compresora...predpostavljam da je to i najkvalitetnije...po?to je cijena chanel onea i audio ivory-ja slićna gain stationu...jedino(slijep sam

)mi ne pa?e u dizajn taj gain station....e sad da li bi ja vi?e dobio sa ovim chanel stripovima koji imaju i eq i compresor ili samo sa preampom koji je u istoj cijeni....audio ivory mi isto dosta upada u oći, jer kasnije planiram kupiti njihov stereo eq i stereo kompresor, pa ga koristiti u masteringu.......razumijete moje dileme?....mo?da je dobro imati na pochetku lanca dobar preamp, dobar kompresor i dobar eq, ili je bolje imati odlichan preamp...pa onda naknadno(kad god to bilo...za 5 godina) kupiti jo? odlićan eq i odlićan kompresor)...a znam isto tako da neke sprave ne ocijenjuje samo cijena, već ono ?to ti se svidja uhu....pa su mi isto tako zapele za oko(ne uho...nisam ih cuo

) ART Pro Channel, ART gold, , , Focusrite TwinTrak Pro, M-Audio Tampa, ?to mislite o svemu tomu....Hvala