View Single Post
Old 29-05-2008, 03:08 PM   #10
File
Senior Member

Default Re: spl vitalizer MKII tube?

Evo izabrao sam neke spravice koje su u?le u u?i krug ...Trebam va?e savjete....I?ao bi do milju eura najvi?e...u glavi imam onu spiku :"kolko para, tolko muzike"...u tu kategoriju ulaze SPL gain station1, SPL Chanel one, TL Audio Ivory 5051...e sad uzimajući u obzir da je gainstation1 samo preamp bez eq i compresora...predpostavljam da je to i najkvalitetnije...po?to je cijena chanel onea i audio ivory-ja slićna gain stationu...jedino(slijep sam)mi ne pa?e u dizajn taj gain station....e sad da li bi ja vi?e dobio sa ovim chanel stripovima koji imaju i eq i compresor ili samo sa preampom koji je u istoj cijeni....audio ivory mi isto dosta upada u oći, jer kasnije planiram kupiti njihov stereo eq i stereo kompresor, pa ga koristiti u masteringu.......razumijete moje dileme?....mo?da je dobro imati na pochetku lanca dobar preamp, dobar kompresor i dobar eq, ili je bolje imati odlichan preamp...pa onda naknadno(kad god to bilo...za 5 godina) kupiti jo? odlićan eq i odlićan kompresor)...a znam isto tako da neke sprave ne ocijenjuje samo cijena, već ono ?to ti se svidja uhu....pa su mi isto tako zapele za oko(ne uho...nisam ih cuo) ART Pro Channel, ART gold, , , Focusrite TwinTrak Pro, M-Audio Tampa, ?to mislite o svemu tomu....Hvala
File is offline