Quote:
Originally Posted by clusterchord
daklem, redroom i akordeonista - kako ste zadovoljni sa SL ?
nabrzaka sam preletio preko jednog u ducanu, i cinilo mi se, a i citao sam o tome, da nije bas prekvalitetno napravljen, ali jbs to... zanima me sto misli o njemu neko ko ga koristi na dnevnoj bazi...
i jel se isplati?
osnovna ideja zasto hocu bas SL je jer podrzava SYSEX, tako da mi postane klavijatura i knob interface za moj microwave1, i jos neke spravice iz davnih sysex vremena.. i da pritom editiram da mi pokazuje parametre na onom multi displayu.. nego, jel se to dobro vidi, pod kutem kad ga sviras ??
dankezeeer
PS svidja mi se terminologija "isti koortz" hahahaha 
|
Evo da kazem i ja koju!
Ja sam Zero SL uzeo prvenstveno zbog kontrole VST instrumenata - prvenstveno na zivoj svirci a onda i u kucnom studiju. S toga i ono moje pitanje u vezi kontrola u Nuendu.
Posto sam tek ukljucio spravu na komp i ne poznajem je jos dovoljno ne mogu da dam potpune informacije ali na prvu ruku mi se cini da je to bas ono sto sam trazio. Njime mogu da kontrolisem i softver i hardver uredjaje a za klavijaturu uzmem ono sto meni pod rukom odgovara (u mom slucaju Technics WSA-1, koji ima odlicne dirke i duple midi konekcije).
Sto se cene tice, ja sam preko jednog prijatelja iz Nemacke narucio preko eBay-a paket u kom su se, osim Novation Remote Zero SL, nasle i slusalice AT M-20 i kutija od 100 Verbatim CD-ova. Paket je narucen iz Milvokija (SAD) i sa placenom carinom u Nemackoj kostao je 235 eura! Stigao je za 4 dana iz Amerike a u mojim rukama je bio dve nedelje kasnije! Kod nas sam trazio ovaj kontroler u Artistu i rekli su mi da mogu da ga nabave po ceni od oko 300 eura (samo kontroler), morao bih da ostavim kaparu pa da oni tek onda poruce isti a nakon mesec do dva bi poruceni kontroler stigao kod njih u radnju tj. do mene.
Ovo nije od velike pomoci ali ne moze da skodi, a sto ne skodi...
U svakom slucaju moze da da ideju nekome!