Thread: Zgode i nezgode
View Single Post
Old 28-05-2008, 12:01 PM   #38
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Zgode i nezgode

Quote:
Originally Posted by Braca View Post
Aj malo i ja, u Nisu je bio privatni studio pre odprilike 28-30 godina, i tamo snimali momci iz Svrljiga (mali grad na 30 km od Nisa) u bendu je bio i jedan ponzati basista poznate Niske rock grupe,elem analogija teska u studiju, i sad trebalo je snimiti handclap. Naravno to tada nije bilo u Nisu i snimatelj nas dobar drug, se resi da snimi pravi handclap, uvede momke u studio, namesti mikrofon, poredja ih i kaze aj sad vezbajte dok ja namestim zvuk. Namesti on zvuk za 15 sekundi i pozove ga vlasnik studija koji je stanovao iznad i zadrzi se on tamo sat vremena, prica je u sledecem, vraca se snimatelj posle sat vremena jedan lik na staklu od studija govori mu, ej molim te samo malo da oladimo ruke pa nastavljamo. Idekius je upoznat sa pricom, ima i nastavak jer je isti snimatelj zbog boljeg zvuka bubnja pokrivao bubnjara cebetom, heheheheh
Isprichaj ti, molim te, za "Pa sviram to sto lepo pishe -F-A-D-E, a ono OUT, jebem li ga sta je", a i isprichaj i ono za vracanje kusura... To su stari dogadjaji i moguce je da su verzije koje ja znam pretrpele izmene tokom prepricavanja