View Single Post
Old 28-05-2008, 03:49 AM   #18
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Default Re: The Speakerz nova pesma

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
upravo iz studija, vruca i dalje.. celu noc smo se kljukali energetskim picima i sviruckali.. poslushajte i dajte komentar.. i evo, sa ortakom se svadjam upravo dal je razumljivo ono shto pricham pitchovano u brejku... mix nije josh radjen, a kao neki master je hahah radjen dok mi je zujalo u ushima.. pa sam ga sluchajno dogurao na -6 rmsa.. hahaha.. al dobro se chuje...

aj bacite koj komentar bash me zanima vashe mishljenje, ovaj put najvishe sa strane ideje i aranzmana...

alavuche, makshe. rhino i ogi, all eyez on u...

Link: http://download.yousendit.com/8D154B0912041D21
interesantno aranzmanski skroz, prvi deo me podseca na body count, samo mi fali Ice-T ))

al malo ti je nestabilna matrica po pitanju panorama... cas' vuce na desno, cas' na levo... ova el. gitara sa "kupatilo reverbom" mnogo smeta.. menjaj reverb obavezno

a sto se tice zvuka... sve mora biti dosta blize i bezobraznije... vecina zvukova, iako su dobro odabrani, zvuce "retko"... znaci spaljuj sa kompresorima, zvekni "brdo" na nogu negde izmedju 160-200hz, dodaj sredinu izmedju 1-4khz gde god mislis da treba da zazvuci malo skuplje i bice do jaja... bar ja tako zamisljam finalni zvuk

nadam se da sam ti bar malo pomogao

pozdrav!
kVu is offline   Reply With Quote