Thread: Zgode i nezgode
View Single Post
Old 28-05-2008, 12:11 AM   #8
master29
Banned

Default Re: Zgode i nezgode

Kod mene se svasta desavalo,imao sam prosle godine pevacicu koja je mogla samo u brushalteru da peva,tako sam je ubedio.Jedan poznati pevac nije mogao da peva dok nije boksovao po studiju.Okretao sam note coveku koji tvrdi da cita "prima vista"zamislite nista nije provalio nista a muzicki je znalaccccccccccc.
.Al sam ja njega provalio jer sam izmislio muzicki izraz za koji on tvrdi da je validan.Stavio sam tri mikrofona istoj pevacici,jedan spreda jedan pozadi i jedan sa strane posto je morala da igra dok snima pesmu.Kao to pomaze a to blage veze sa zivotom nema.Ubedjivao sam roditelje mlade zvezde da mora da ide na casove kod Darinke Matic Marovic,kad me ljudi nisu ubili a tvrdili su da im dete peva ko Snezana Djurisic,jooooooj sta sve nisam radio.Ja sam zlobni muzicar koji na Cubaseu podignem za pola tona traku odredjenim napumpanim likovima koji misle da su uhvatili boga za k..ac.I ubedim ih kako su non stop u falsu i da moraju da piju streptolete i ziva jaja jer od istih stvari nema sanse da falsiraju.Ajd uzdravlje
master29 is offline