Hehe, resih da ne pisem nista na rumskom jedno vreme, dok se neke stvari ne srede, ali sad videh ovu temu, pa se predomislih...
Ovo sto si izneo je samo jedan u nizu problema, i to zna da bode oci, osim u ovom slucaju.
Quote:
Originally Posted by Lou
bas mislim da su ljudi na rumskom izuzetno prijatni i ljubazni i sto je najbitnije HOCE da pomognu ali ne vole bezveznjakovice koji su mozda uspjeli prodati pricu curicama iz ulaza da su producenti. e to je iritantno
|
Zbog toga rumski nema medju aktivnim clanovima shalabajzere poput onih sa Pinkovog foruma... Medjutim, kao sto novi clanovi moraju da napomenu da su novajlije u svemu ovome kako neko ne bi mislio da prosipaju pamet, tako i pojedini profesionalci u ovom poslu, koji nemaju puno vremena za procenu ljudi na forumu, trebaju to da naglase, kako ne bi dolazilo do nesporazuma, umesto sto generalizuju i stvaraju nepotrebne konflikte. Koliko puta se desavalo da zbog necije impulsivnosti dodje do konflikta, pa da se na kraju cak i tema zakljucava bez razloga. OK, kontam da se nema vremena za neku specijalnu procenu ljudi, razumem da postoji zilion slicnih slucajeva sto na forumu, sto u privatnom zivotu koji su vam se milion puta do sad penjali na glavu. Sve to stoji, ali se ipak ne treba u startu poneti kao da je to jos jedan takav slucaj u nizu - nekad jeste, ali se cesto desi da nije. Isto tako, kad shvatite da niste u pravu, bilo da ste novajlija ili osnivac foruma, ja stvarno ne razumem sto je toliko tesko reci - izvini, pogresio sam.
Ja sam npr. sto sam ovde godinu i nesto dana imao jednu interesantnu situaciju. Pojavio se lik koji se predstavio kao Mojsije koji ce nam preneti svu pamet sveta o muzici, kao sto je to vec radio sa drustvom iz kraja. Nisam mogao da odolim, a da lepo ne izironisem celu situaciju, nadajuci se da cu nasmejati sve stare clanove (koji me dovoljno poznaju i znaju da ja ono nikad ozbiljno ne bih napisao), a tog da ubedim da sam sve pisao ozbiljno - i naravno nisam stavljao smajlije sa strane. (Naravno, sve koje sam citirao, sam obavestio preko chat-a ili PM-a o cemu se radi, sto je i normalno) Sta se desilo, ispalo je na kraju da sam ja Isus glavom i bradom koji je dosao ovde da soli drugima pamet... Stice se utisak da mnogi i ne razmisle dobro ili ne procitaju do kraja neki post, a vec imaju u vidu kako taj neko njih napada... Smesno...