Quote:
Originally Posted by Arthur
ja i dalje mislim da bi clanovi uz blagoslov vrha uprave mogli sami da organizuju proizvodnju majica ove godine. Dakle, sta nam treba? Treba nam slika sa logom tj dizajnom za majice ; treba nam preliminarni spisak ljudi zainteresovanih za majice, i treba nam proizvodna cena (dawide, ako se vec nudis, iskamci to). Naravno, podrazumeva se da ni ove godine ne idemo na najjeftiniji kvalitet 
|
ja kontam da bi cena majice sa dve boje bila manja od 300 din. E sad, za kvalitet stampe mogu da garantujem ali za kvalitet majica ne mogu nista reci jer radimo sa 3 proizvodjaca (explode, gilden i neki iz Temerina) i za sada se majice koje sam radio za sebe drze dobro ali proslo je max pola godine. Cuo sam da negde ima i fruit of the loom majica vrlo pristojne cene ali bih morao da se raspitam. Meni ce biti drago da ucestvujem u svemu ovome i cenu koju ja dobijem u firmi (to je oko 10% ili vise popusta) javljam divineru (sugradjani smo skoro

) pa onda neka on odluci i u krajnjem slucaju mozemo zajedno otici do firme da ne bi bilo da se ja ugradujem ili slicno
btw moze se stampati do 6 boja ali sumnjam da bi neko hteo tako sarenu majcu