View Single Post
Old 27-05-2008, 03:58 PM   #101
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Default Re: Rumski Majice...3 put...Akcija

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
ja i dalje mislim da bi clanovi uz blagoslov vrha uprave mogli sami da organizuju proizvodnju majica ove godine. Dakle, sta nam treba? Treba nam slika sa logom tj dizajnom za majice ; treba nam preliminarni spisak ljudi zainteresovanih za majice, i treba nam proizvodna cena (dawide, ako se vec nudis, iskamci to). Naravno, podrazumeva se da ni ove godine ne idemo na najjeftiniji kvalitet
ja kontam da bi cena majice sa dve boje bila manja od 300 din. E sad, za kvalitet stampe mogu da garantujem ali za kvalitet majica ne mogu nista reci jer radimo sa 3 proizvodjaca (explode, gilden i neki iz Temerina) i za sada se majice koje sam radio za sebe drze dobro ali proslo je max pola godine. Cuo sam da negde ima i fruit of the loom majica vrlo pristojne cene ali bih morao da se raspitam. Meni ce biti drago da ucestvujem u svemu ovome i cenu koju ja dobijem u firmi (to je oko 10% ili vise popusta) javljam divineru (sugradjani smo skoro ) pa onda neka on odluci i u krajnjem slucaju mozemo zajedno otici do firme da ne bi bilo da se ja ugradujem ili slicno
btw moze se stampati do 6 boja ali sumnjam da bi neko hteo tako sarenu majcu
dawid is offline   Reply With Quote