View Single Post
Old 27-05-2008, 08:14 AM   #8
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Default Re: Tascam FW1082 pitanje

da imam vl-x5 , veoma sam zadovoljan(tesko da cu da se rastanem od njih) jos vise sam zadovoljniji kad sam nabavio mixer pa mi nije zurka 00-24 koliko su glasni za njihov "mali kapacitet" je stvarno zapanjujuce :] frekvencijski idu duboko do nekih 45-50 hz da cujes lepo bez boostovanja , osetljivi su na prekompresovan zvuk sto je veoma dobro , veoma bitno je da su izdrzljivi znaci ja ih bas mucim , sve najlepse o njima , ne lazu toliko koliko ti se cini u pocetku , mada doduse ja sam ih jedno vreme slusao direktno preko karte jer nisam imao mixer , svejedno za te pare stvarno neces naci bolje monitore , bas smo ih uporedjivali sa rubiconima ja i kejkz i glat su mogli da se nose sa ruboconima mislim da mogu i sa nekim boljim modelima , doduse rubiconi su vise namenjeni za neku mekaniju muziku od hiphop-a elektra i tehna tj klupsku muziku po mom nekom skromnom misljenju . znaci uzimaj i uzivaj vl-8x nisam slusao ali verujem da su za nijansu bolji ali posto si rekao da ti je soba cudnjikava , neces imati nikakvih problema ni sa 5-icama.

Pozdrav!

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline   Reply With Quote