Thread: Zgode i nezgode
View Single Post
Old 27-05-2008, 01:36 AM   #17
slowstar
Pro Member

Default Re: Zgode i nezgode

Poenta o "Plavoj Supi" koju sam btw ja krstio, jednog dana u "petici" kada smo razgovarali o Dr....ovom studiju, je DELIMICNO tacna....Dakle nije guslar, nego harmonikas (nazalost, sada pokojni) poznat po dobrom sviranju "Sumadijskog nacina". Drugo TOM PRILIKOM D.V. nije otisao u Minhen, nego u "Sumatovac", pa u Radio Beograd, Minhen je bio drugom prilikom. Elem, proveo on ceo dan u radiju i Sumatovcu, skoknuo uvece i do "petice"
da vidi sta se radi, a u stvari njega tamo i cekao Dragan Aleksandric, koji mu je "ocitao" zbog kasnjenja, i tek negde pred ponoc, D.V. se na pominjanje doticnog harmonikasa setio gde je, i spasao ga od smrzavanja, jer je bila ili kasna jesen, ili zima, a "plava Supa" nije imala nikakvo grejanje.
Stos sa Minhenom, je bio sledeci:
Ja sedeo u foajeu, bas pored telefona, zavrsio nesto za TV, pa bio na odlasku, a D.Aleksandric doveo desetak ljudi da rade neki folk L.P. Cekali oni tako D.V-a jedno sat, sat i po, kada zazvoni telefon pored mene, ja dignem, a ono D.V. "Ej stari, kako je"? ja mu kazem "mani kako sam, ubice te Aleksandricevi, cekaju skoro 2 sata", a on ce: "Stari, kazi im da udju i provezbaju, a ja krecem"...Ja ga pitam: "dobro, a odakle se javljas"? a D.V. kaze: "Iz Minhena" - Ja sta cu, prenesem Aleksandricu, covek se uhvati za glavu, i razidju se...Eto, tako je to bilo iz "prve ruke"

Last edited by slowstar; 27-05-2008 at 01:40 AM.
slowstar is offline