View Single Post
Old 26-05-2008, 11:37 PM   #4
dawid
Senior Member

dawid's Avatar

Default Re: Slike vaših studio-setup-ova

Quote:
Originally Posted by HeatMan View Post
koju gitaru imash? poshto sam chuo dosta zalbi na rachun amp simulacija i distorzija.. isto tako sam i ja mislio, jer sam stalno ubadao squiera u komp.. al kad sam ubo gibson les paula (onaj bb kingov, ne znam tachnu oznaku), raspametio sam se.. jer chak i distorzije zvuche prilichno fino.. al jbg, evo trenutno imam mesa bugija mark 3 u studiju i gibsona, i iskreno, mrzi me da nameshtam mikrofone na mesu.. ubodem u komp i to je to.. doro.. aj nije bash da me mrzi, al uglavnom jako kasno uhvatim gitaru (kao sat sam u 3 am se 'vatam za gitaru) i iako imam gluvu sobu, ne zelim da odvrcem mesu.. pa se lepo bocnem.. u komp.. i uvek dobijem zvuk kakav sam pozeleo.. i to koristim neke stare ni guitar amp simulacije..
epiphone LP studio ali imam na usluzi i gibsona LP Studio, a probao sam sa raznim gitarama da snimam i nije mi to to. E da imam mesu mrzelo bi me da je ugasim
Mada sigurno zavisi i od toga kakve ti gitare trebaju. Kapiram da ako je ne guras u prvi plan i ako ti nije glavni instrument u pesmi onda bi mogao lepo da posluzi i line6. Ja sam radio neki gospel hor gde ima hi gain gitara u pozadini i ispalo je skroz ok, ali kada snimam neki punk ili hc onda jednostavno ne mogu dobiti zeljeni rezultat. Mada to je verovatno do mene jer sam cuo neke pristojne hc/punk snimke radjene sa line6. Mada sigurno i druge stvari u lancu uticu na krajnji usnimak. A meni je ipak ovo samo hobi (:

Last edited by dawid; 26-05-2008 at 11:39 PM.
dawid is offline   Reply With Quote