pa, nije da mi se nesta ludo svidja PT, stovise, u njemu samo radim tracking vokala, a drzim ga tu zato jer ima ljudi koji dodju snimat i forsiraju da im to odradim u PT ako misle ici u studio s tim vokalima poslije
na digi 003 mi se ne ide, da sam toliko zaludjen PTom, odavno bih se skrpao vec za mbox2 i bio sretan...
a sto se tice 2 kartice, to kontam po sistemu kakav su prije ljudi radili kad su bili slabi driveri za rane audiofilce ili 0404 sto je dovodilo do toga da se nemogu dva daw-a pokrenut paralelno, pa bi ljudi uzeli jednu takvu kartu, a kao drugu uzeli neki jeftini audigy da im dize drugi daw...mada, evo, ako bih nasao posten firewire koji bi mi mogao zamijeniti kvalitetom ove 2 karte koje imam i koji bi imao preamp dovoljno dobar da mi se ne isplati uzimat nikakav sub-300e mic preamp, odmah bih se odrekao PT-a

...naravno, pod uvijetom da taj firewire upada u moj budzet...znam da ima fajervajera koji ispunjavaju bez frke ovo sto sam rekao, ali njima je i cijena debelo veca od mog budzeta