View Single Post
Old 26-05-2008, 03:31 PM   #3
Monroe/Rampart
Member

Monroe/Rampart's Avatar

Default Re: Tascam FW1082 pitanje

vidio sam to taman nakon sto sam postao u ovom "povezivanje" topicu iznad : )
svakako interesantnija opcija od male mixetice ili skupog firewire interfacea...samo, cinilo mi se ovo zgodno rjesenje za ubiti vise muha jednim udarcem

sad jos malo kopam i ugl. ljudi kazu da su konvertori prilicno dobri, u svakom slucaju iznad klase recimo emu 0404 (znam da su u fw1884 frontierovi konverteri, pa kontam da su i u fw1802 isti)...izgleda da je kompaktibilan s AA2 tako da mi je to rijeseno...al nitko ne spominje pre-ove...kontam da nisu nista izvanserijski, al isto kontam da nisu nista znatno slabiji od budget preampa ispod 300e

a sto se tice "budzeta", on je jedno 1300e...s tim da tu ~400e otpada na black knighta, ~400e na monitore, jos 50-70 na kablove i 50 je bilo predvidjeno za taj xenyx/mackie onyx/neki alesis ili yamahu...znaci, jedno 300 do 350 bi bilo otvoreno za preamp...dakle, to je onda budzet za firewire opciju
i ko sto rekoh, ako bih uzimao neko all-in-one rjesenje kao fw1082, onda se tu oslobadja jos 50ak eura od mixete i 100-tinjak od 1212 (audiophilca bih zadrzao radi PT-a)
Monroe/Rampart is offline   Reply With Quote