Re: Zgode i nezgode
Ja cu vam ispricati jednu staru pricu,koju pretpostavljam da ljudi iz ovih krajeva znaju.Al ajd ovako,mnogo je interesantno:Nekada davno u Beogradu je postojao studio mislim da je naziv bio"Plava Supa"elem vlasnik studija inace moj dobar prijatelj Dr...n Vuk...vic poznat po kasnjenju od 3-5 sati,totalno konfuzan ali vrhunski majstor u Plavoj shupi snima guslara.E sad namesti mu on mikrofone,slusalice i pusti ga da se rasvira i namesti.U jednom trenutku mu zvoni fon i on se javlja nekom liku.Posle par trenutaka odlazi do nesretnog GUSLARA i kaze mu"ajd rasviraj se jos malo sad cu da se vratim"Tako i bi,guslar svira,sat,dva....pet....dvadeset sat nema Dra..na.Ovaj se usrao,nema sta da jede,studio zakljucanu havariji totalno.Sutradan Dra..n,zove na studijski telefon,javlja se guslar a dragan mu kaze:"Jbt tek sam se sad setio das sam te zaboravio u studiju.evo prvim letom se vracam iz Minhena nastavimo sa radom.Ima jos puno,puno anegdota vezanih za naseg prijatelja.Ja mu znam caku pa ga pozovem 5-6 sati ranije da usnimi nestojer toliko uvek kasni,neki put i nedodje zaboravi se skroz.Nesretni guslar je pobegao glavom bez obzira ui nikada se vise nije pojavio.Sto se tice Dr..ana,ekstr je prosao,nije dobio gusle po glavi.Pozz
|