Re: Lexicon pcm91 vs VSS3
Zidar ce da ti nazida katedralu ako treba samo mu daj osnovne smernice, ali to ne govori da je on Arhitekta
Apsolutno...
Ali ja sam hteo da kazem da ako nesto servisiras, moras i da znas kako radi, zar ne ? (zavisno od kvara, npr. svako ce umeti da zameni gumice na klavijaturi , ali ne i da zameni neki chip i sl) Osim toga ja sam i pravio EQove i kompresore, kao i mixete. Sta je sad tu arogantno ? Nisu to bili neki Lexiconi i Soundcrafti, ali dovoljno da covek prakticno nauci kako to radi.
Pitanje: Sta tacno od onih cinjenica koje sam izneo nije tacno ? I zasto arogantno ? Pa ja sam se trudio najiskrenije da to bude onako u duhu rasprave... Ukrasio smajlijima... Bas nisam insistirao na necemu toliko da to ode u aroganciju... Bar mi se cini. Mozda ja ne umem s recima...
Takodje ni vi ne znate kakvog ja znanja i iskustva imam... Dakle to je obostrano. Samo zato sto sam 'junior member' ne znaci da sam nov u ovome... Naprotiv.
I tako... Mozemo do 101 i nazad. Ako neko ne kaze konkretno gde sam to ispao glup u pogledu cinjenica koje sam izneo neka se ne javlja i neka me ne vredja. Ukazite mi na moje neznanje ako vec hocete diskusiju. Ja nikog ni jednom reciju pre ovoga nisam napao niti slicno... Ali opet, mozda ne umem s recima bas najbolje, kao sto rekoh...
pozz
Last edited by psionic; 25-05-2008 at 05:59 PM.
|